Fotorelacja z degustacji armaniaków firmy Chabot

Degustacja armaniaków Chabot w Bristol Club/ whisky bar.

 

Kolejny gatunek, tym razem armaniak przerobiliśmy zarówno teoretycznie jak i organoleptycznie. I jak zwykle byliście wspaniali. Bardzo dziękuję za Waszą obecność i za nastrój który stworzyliście. Mam nadzieję że każdy znalazł coś ciekawego w tym trunku.

 

O Osmakach z południa opowiadał Sebastian Zawadzki właściciel firmy „Smaki Południa” F.H.U.
Można było skosztować nowe smaki pasty oliwkowo-truflowej oraz masła truflowego. Wszystko to podane na francuskich ciepłych bagietkach.
Wszystko dla wielbicieli dobrego smaku w jednym miejscu!!!

 

 

 

Szef kuchni polecał papryczki jalapeno faszerowane serem pleśniowym, mniam mniam 😀

 

Na koniec uroczego wieczoru nie mogło zabraknąć losowania nagród. Gratulujemy zwycięzcą nagród 😀

 

 

 

Do zobaczenia na kolejnych równie magicznych degustacjach. Informacje już wkrótce 🙂

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *